2012-06-19 17:36:27• hírek • Szatmar.ro

Válogatót tart az Olimpia

Zajlik az élet az Olimpia labdarúgócsapata körül: a város és a megye új vezetői támogatásukról biztosították a klubot, a tervek szerint június utolsó napján Szatmárnémetibe látogat a Rapid, az egyesület pedig válogatót tart.

A Dinamo május végi látogatása után könnyen meglehet, hogy június 30-án, szombaton egy másik patinás bukaresti csapat, a Rapid is Szatmárnémetibe látogat egy felkészülési mérkőzés erejéig. Azon a meccsen pedig pályára léphetnek azok a játékosok is, akik a június 26-án az Olimpia-stadionban megtartandó válogatón meggyőzik a Csík Tibor, Ioan Dragomir és Paul Levente alkotta szakmai stábot képességeikről.

Az Olimpia ugyanis idén is válogatót tart annak reményében, hogy csokorba tudja gyűjteni a megye tehetségeit. Ezért az egyesület vezetői kérik a 4. és 5. ligás csapatokat, javasoljanak 1991-ben vagy azt követően született játékosokat illetve legtöbb egy, maximum 25 éves futballistát. A javaslatokat június 22-ig, péntekig lehet eljuttatni a 0744-935751 és a 0744-504136-os telefonszámokon valamint a 0261-714080-as faxon.

A Dinamo után a Rapid is Szatmárnémetibe jöhet

A kerettel kapcsolatos hír továbbá, hogy a ProSport sportnapilap értesülései szerint Zsiga Ervin és Heil Valter egyaránt öt éves kontraktust kötött az élvonalban a tavaly a második helyen végzett Vaslui csapatával.

További jó hír a csapat szurkolóinak, hogy a megye és a város új vezetői támogatásukról biztosították az egyesületet. Ennek következtében a klub be is jelentkezett a Román Labdarúgó Szövetségnél egy második osztályos helyre, abban az esetben, ha valamely csapat onnan visszalép. Ez ügyben még ezen a héten döntés várható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: